Victor Buyck Steel Construction voltooit één van de langste fietsbruggen in Machelen

Sie sind hier

Victor Buyck Steel Construction voltooit één van de langste fietsbruggen in Machelen

Victor Buyck Steel Construction Fietsbrug A201K

Machelen, België - Victor Buyck Steel Construction heeft, samen met Stadsbader Contractors, met trots de bouw van de nieuwe fietsbrug over de A201 in Machelen afgerond. Het project, uitgevoerd in opdracht van de Werkvennootschap en ontworpen door Zwarts & Jansma Architecten (ZJA), is vandaag, 4 oktober 2024, feestelijk geopend. Met een totale lengte van 710 meter behoort deze brug tot de langste fietsbruggen van Europa.

De opening van de brug is een belangrijke mijlpaal voor de verbetering van de fietsinfrastructuur in Vlaanderen. Fietsers kunnen voortaan veilig en comfortabel de drukke A201 oversteken, wat bijdraagt aan een vlottere en duurzamere mobiliteit in de regio. De nauwe samenwerking tussen Victor Buyck Steel Construction en Stadsbader Contractors heeft geresulteerd in een stabiele en esthetisch aantrekkelijke brug die jarenlang zal meegaan.

Deze fietsbrug is een belangrijke stap in de richting van een duurzamer en veiliger fietsnetwerk. We zijn er trots op dat ons werk heeft bijgedragen aan de verbetering van de mobiliteit in Vlaanderen en kijken uit naar toekomstige projecten die dezelfde impact zullen hebben.