Victor Buyck ontvangt opnieuw het Charter Duurzaam Ondernemen

Sie sind hier

Victor Buyck ontvangt opnieuw het Charter Duurzaam Ondernemen

Victor Buyck Steel Construction Charter Duurzaam Ondernemen

Wichelen, België - Op 27 juni vond in Wichelen opnieuw de uitreiking van het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen plaats. De locatie was niet toevallig gekozen: in Wichelen was er die avond ook een voorstelling van het STROOM festival. Na een aantal informatieve sessies over o.a. het opzetten van een gedragscode en het uitvoeren van de dubbele materialiteitsanalyse (in het kader van CSRD) mocht STROOM met veel passie uitleggen hoe zij heel bewust de kaart van de duurzaamheid getrokken hadden.

Op de uitreiking zelf mochten we ook vernemen dat Vlaanderen en in het bijzonder Oost-Vlaanderen wereldwijd koplopers zijn op het vlak van Duurzaam ondernemen. Zo mocht Victor Buyck samen met 93 andere bedrijven het Charter Duurzaam Ondernemen in ontvangst nemen. Daarnaast mogen we ons dit jaar ook opnieuw SDG Champion noemen. Ook daar zijn we best trots op.

Laureaat_2024_NL.png

Victor Buyck is sinds 2008 actief bezig met duurzaamheid. Het is een werk van lange adem en velen hebben hiertoe bijgedragen, onder andere Ruben en An. Dank aan iedereen!

Victor Buyck Steel Construction Charter Duurzaam OndernemenNa een aangename walking dinner mochten we op een prachtige locatie genieten van een uniek concert, (Uncertain) Four Seasons, een bewerking van het bekende werk van Vivaldi op basis van weersvoorspellingen voor Wichelen in 2050.

Victor Buyck Steel Construction Charter Duurzaam Ondernemen

5/08/2024